• Gerdie
  Hulsbergen


  Begon haar carrière als producer en redacteur bij de lokale tv-zender AT5. Bij de AVRO werkte ze als eindredacteur aan programma’s als Wie is de Mol? en de Televizier Ring. Als gedelegeerd producent maakte zij bij producent De Beeldbrigade SamenWonen, Het Blok (Net5), Je Eigen Droomhuis, Waar is de Mol? (SBS6), Wie is Di-Rect? (BNN) en Draagmoeder gezocht (KRO).

  gerdie@helder.tv

 • Rob
  de Haan


  Startte bij het mediabureau UM. Bij SBS als account manager MultiMediaConcepten werkte hij aan programma’s als Expeditie Robinson, Lotto Weekend Miljonairs, Domino D-Day en Klussen & Wonen. Bij productiemaatschappij De Beeldbrigade was hij verantwoordelijk voor de sponsoring, multimediale doorvertaling, samenwerkingen en opstart van nieuwe programma’s.

  rob@helder.tv

Werken voor Helder

Bij Helder zijn we altijd op zoek naar enthousiaste en talentvolle mensen om mee samen te werken. Jong talent, freelancers die ons netwerk groter en sterker maken of naar partners om samen leuke projecten mee te doen. Denk je interessant en zou kennis willen maken? Bel ons of stuur een mail naar info@helder.tv.

Helder heeft regelmatig stageplaatsen!

Bij o.a. ‘Project Rembrandt’ hebben wij nog plaats voor stagiaires. Je krijgt de kans om bij deze grote televisieproductie mee te werken op zowel redactioneel als productioneel vlak. Binnen een team van ervaren programmamakers krijg je verantwoordelijkheden het contact onderhouden met deelnemers, voorbereiden van draaidagen, het maken van callsheets, research voor te behandelen onderwerpen, overzichten bijhouden, ondersteuning tijdens draaidagen op locatie, etc.

Bij Helder ben je als stagiair een volwaardig onderdeel van het team en maak je het proces van begin tot eind mee. Van het ontwikkelen tot eindmontage; het gebeurt allemaal in of vanuit huis.

Je hebt tijd en mogelijkheden om extra taken naar je toe te trekken die jij interessant en leerzaam vindt. Zo haal je het optimale uit je stagetijd en daar helpen we je graag bij.

Interesse of vragen? Mail naar info@helder.tv