Deprecated: Function WP_Query was called with an argument that is deprecated since version 3.1.0! caller_get_posts is deprecated. Use ignore_sticky_posts instead. in /home/held1tv/public_html/backend/wp-includes/functions.php on line 5668

Handen aan de Couveuse


Anne-Mar Zwart volgt ouders bij wie de roze wolk ver te zoeken is. Hun baby is veel te vroeg geboren of ernstig ziek en ligt daarom op de IC Neonatologie van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Hoe houden zij zich staande en waar putten ze hoop uit in deze onzekere periode? ‘Handen aan de couveuse’ laat aangrijpende verhalen zien over angst, veerkracht, hoop en onvoorwaardelijke liefde.


NPO 1, 6 AFLEVERINGEN VANAF SEPTEMBER 2022

Handen aan de Couveuse

Project Rembrandt seizoen 2


Ook in 2020 gingen we op zoek naar de beste amateur kunstschilder van Nederland.


NPO1, 8 afleveringen najaar 2020

Project Rembrandt seizoen 2

Project Rembrandt


Tijdens het Nationale Rembrandt jaar, komt de NTR in coproductie met Helder, met het nieuwe televisieprogramma Project Rembrandt, waarin in acht afleveringen op zoek wordt gegaan naar de meest getalenteerde kunstschilder van Nederland.


NPO1, 8 aflevering vanaf januari 2019

Project Rembrandt

SamenWonen: de battle


In 'SamenWonen: de battle' volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad hebben ze de groene en rode stickers die de stellen op hun eigen spullen plakken. Het stel dat het beste aan de woonwensen van het andere stel voldoet sleept € 5.000,- in de wacht. De presentatie is in handen van Nicolette van Dam en Frans Uyterlinde is de deskundige jury.


9 afleveringen voor Net5

SamenWonen: de battle

Je Eigen Droomhuis


Ook in het 4e seizoen van Je Eigen Droomhuis worden ambitieuze bouwplannen tot uitvoering gebracht. Gezinnen en stellen zetten alles op alles om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Maar lukt het ze met de beperking van budgetten, deadlines en weersomstandigheden om hun droom uit te laten komen?


8 afleveringen voor SBS6

Je Eigen Droomhuis

Heren uit de Kleren


Zes sexy mannen met overdag een doodnormale baan, dromen ervan om ‘s avonds het podium op te gaan met een verleidelijke act. Maar een podiumbeest word je niet zomaar. Een zwaar opleidingstraject onder begeleiding van manager Marc en top choreograaf Roy zal bepalen voor wie deze droom werkelijkheid wordt.


voor www.telegraafvandaag.nl

Heren uit de Kleren

Je Eigen Droomhuis


In het derde seizoen van Je Eigen Droomhuis volgen Marlayne Sahupala en bouwexpert Bertram Beerbaum Nederlandse stellen die alles op alles zetten om hun net aangekochte kavel of vervallen historische pand om te toveren tot hun eigen droomhuis. Bertram geeft zijn deskundige mening over de verbouwingen en Marlayne houdt zich vooral bezig met de persoonlijke en emotionele ervaringen van de koppels. Lukt het de stellen met beperkte budgetten, vertragingen of andere tegenslagen om hun droom uit te laten komen?


8 afleveringen voor SBS6

Je eigen Droomhuis

Tot elkaar Veroordeeld


Vanaf woensdag 24 augustus (21.25 uur op NPO 1) zendt de KRO-NCRV Tot elkaar Veroordeeld uit. Jan Kooijman kijkt mee met een hondentraining in een forensisch-psychiatrische kliniek. Tijdens deze training worden verwaarloosde of onhandelbare asielhonden gekoppeld aan forensisch psychiatrische cliënten. Onderzoek wijst uit dat deze training bevorderlijk is voor het herstel van zowel de cliënt als de hond. Jan Kooijman registreert wat er tijdens de trainingssessie gebeurt en grijpt het proces aan om in gesprek te gaan met de cliënten om meer te weten te komen over hun achtergrond. Het unieke trainingsprogramma is een initiatief van de Stichting Dutch Cell Dogs. Zij zetten al zeven jaar gedetineerden in als hondentrainer. Ieder jaar belanden meer dan 30.000 honden in het asiel. Een groot deel daarvan heeft, net als de cliënten, een lastige geschiedenis waardoor het moeilijk is om een nieuwe start te maken bij mensen waar ze welkom zijn.


5 afleveringen voor KRO-NCRV NPO1

Tot elkaar Veroordeeld

VIVA Pillow Talk


In VIVA Pillow Talk worden onthullende bevindingen uit onderzoek van VIVA voorgelegd aan tien onbekende en vijf bekendere stellen. Wie van jullie doet thuis de rotklusjes? Wie is de romanticus? En hoe zit het met de seks? De koppels reageren met smeuïge anekdotes, gênante voorvallen of juist hele lieve romantische gebeurtenissen. Soms een beetje ongemakkelijk vertellen ze vrolijk over hun ideeën en ervaringen.


8 afleveringen voor Net5

Het Kinderziekenhuis


In Het Kinderziekenhuis worden de patiëntjes, hun ouders, artsen en verpleegkundigen op verschillende afdelingen van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht gevolgd. In dit programma wordt de veerkracht van kinderen vastgelegd, het ouderinstinct en de passie van het medische team.


14 afleveringen voor Net5

Dorpsdierendokters


In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis of gewoon in de kliniek zijn de dierendokters een steun en toeverlaat voor de ongeruste baasjes.


15 afleveringen voor SBS6

Kleine Baby's, Grote Zorg - seizoen 2


Het tweede seizoen van Kleine Baby’s, Grote Zorg geeft een intieme kijk in het speciale geboortecentrum van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Per jaar bevallen hier 2800 vrouwen waarvan veel speciale zorg nodig bij de geboorte van hun kind, zoals baby’s met een groeiachterstand of veel te vroeg geboren baby’s. Wij volgen het wel en wee van de patiëntjes, ouders en het ziekenhuispersoneel tijdens deze bijzondere, mooie en moeilijke momenten.


12 afleveringen voor SBS6 (en Vitaya)

Kleine Baby's, Grote Zorg seizoen 2

Menu van Oranje


In ‘Menu van Oranje’ strijden (sterren-) chefs uit heel Nederland om het allerbeste menu van Nederland te creëren. In de finale koken de winnaars voor het Oranje Fonds en haar beschermpaar de Prins van Oranje en Prinses Maxima. Per regio nemen de beste chefs het tegen elkaar op en tonen vol trots hun regio en regionale producten. De jury, bestaande uit drie vooraanstaande culinaire kenners, stelt uiteindelijk uit de beste gerechten het Menu van Oranje samen. Presentatie Bridget Maasland.


9 afleveringen voor SBS6

Menu van Oranje

Kleine Baby’s, Grote Zorg - seizoen 1


In Kleine Baby’s, Grote Zorg wordt het medisch en verpleegkundig team van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam gevolgd bij het bijzondere werk dat ze verrichten. De kijker is getuige van uiteenlopende gebeurtenissen op de afdeling verloskunde en de afdeling neonatologie, waar onder andere te vroeg geboren kinderen worden verzorgd. Twee bijzondere afdelingen waar intens geluk en groot verdriet letterlijk naast elkaar liggen.


12 afleveringen voor SBS6 (en Vitaya)

De Panamericana Road Trip


In ‘De Panamericana Road Trip’ beleven Saar Koningsberger en Sebastiaan Labrie met 200 Nederlanders een loodzwaar maar prachtig rally-avontuur. Over de beroemde Panamericana van het uiterste puntje van Argentinië door het onherbergzame Andesgebergte naar het Noorden van Colombia.


7 afleveringen voor Veronica